Body SDS grundtræning

MANDAGS HOLD

kl. 18.00 – 19.00
Hold hver mandag

Du er iført trænings- eller joggingtøj og medbringer drikkedunk.
Træningen foregår i Forum Faaborg, Sundvænget 8, i Sal 3 eller 4 på første sal.

Body SDS Grundtræning

Grundtræningen er en dybdegående og dynamisk træningsform, som sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver stærk, levende og harmonisk.

Træningen er en kombination af kredsløbs-, koordinations- og ledtræning. Du lærer at rette op på egne led og muskler og bruge dem korrekt, og skaber hermed balance i din krop.

Igennem træningen kommer man rundt i hele kroppen, og vi arbejder med at forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte og usmidige muskler. Vi kommer igennem samtlige muskler og led og arbejder med en metode, der fungerer udrensende for de indre organer. Derudover stimuleres lymfesystemet og kroppens selvhelbredende egenskaber.

Når kroppens led løsnes, det er som oftest her, problemerne sidder i form af spændinger i de muskler, der fæstner omkring leddene, vil man opleve en øget kropsbevidsthed og større frihed i kroppen.

 

Kroppen bearbejdes nedefra i grundtræningen: fødder, knæ, hofter, brystkasse, skuldre, hals og arme.

Nogle af øvelserne, specielt fodøvelserne, kan i starten gøre lidt ondt. Her sørger du selv for at finde din grænse. I takt med at spændingerne løsnes, forsvinder smerterne, og du får det bedre.

Body-sds træning er et godt supplement til behandlingen og vedligeholder en god og stærk fysik, en grundtræning vil på mange måder svare til at få en behandling, hvorfor flere benytter denne træningsform til at holde krop og sind ved lige. Selv ved kun en ugentlig træning vil du hurtigt kunne se og mærke fremskridt i form af en forbedret kropsholdning, mere energi, smidighed og overskud.

Se mere på www.body-sds.dk