Cassandra Marian Larsen

Jeg er født i 1960, har 3 børn og 5 børnebørn. Jeg er opvokset i Tisvildeleje og bor i dag i Faaborg på Fyn. 

Jeg har en Cand. Merc. uddannelse og har været selvstændig i en årrække. I 2004 besluttede min mand og jeg os for at flytte til Spanien for at hoppe af ”ræset” og få mere kvalitetstid med vores børn. 

Det blev til 6 spændende år i det sydlige Spanien, som gav mig lysten til at ændre mit arbejdsliv til noget andet, end det jeg før havde beskæftiget mig med. Jeg ønskede mig et arbejde, hvor jeg følte jeg kunne gøre en forskel for folk, så da vi vendte retur til Danmark, besluttede jeg mig for at ville være Body SDS kropsterapeut. Jeg har selv modtaget behandlinger siden 1990, og har set og mærket hvor fantastisk behandlingerne virker både fysisk og følelsesmæssigt.

Jeg blev færdig uddannet i 2016, og det har været 3 fantastiske år under uddannelsen, som virkelig har betydet meget for mig. Jeg føler at jeg er kommet ”hjem” og på den rette hylde i mit liv. Jeg elsker at behandle, det giver mig en fantastisk energi og glæde at hjælpe andre med at få det bedre i både krop og sind. Jeg har behandlet gennem hele uddannelsen, og startede klinik i 2014. Jeg behandler både børn og voksne, og har mange forskellige klienter med alt fra psykiske problemstillinger som fx stress, angst og traumer til klienter med fysiske skader og smerter i kroppen.

I min optik er kroppen vores bedste ven, som fortæller os hvad vi har brug for at vide, vi skal blot lære at lytte og forstå kroppens sprog. Min oplevelse er, at vi kan få vores bevidsthed og opmærksomhed ned i kroppen vha. vejrtrækning, Body SDS behandling og Body SDS træning. Når vi mærker os selv, og følger det vi mærker, begynder kroppen at ”give slip” på de ubalancer og blokeringer vi måtte have liggende i kroppen; kroppen bevæger sig henimod balance, der kommer mere flow i vores krop og vi får det godt både fysisk og følelsesmæssigt. Det er denne oplevelse jeg gerne vil give mine klienter med hjem.

Ud over Body SDS er min store passion kost, udrensning, faste og kostens betydning for vores krop. Jeg har interesseret mig for og praktiseret basisk madlavning siden 1992.

Jeg har lavet guidede meditationer/rejser, som er en sammensætning af meditation og shamanistiske rejser siden 1995.

Jeg har fra 2011- 2018 afholdt kurser og workshops i samarbejde med Speciallæge i Almen medicin Pernille Knudtzon, hvor indholdet handlede om hvilken betydning kost, krop og psyke, har for vores velbefindende.

Jeg har fra 2018 og frem til i dag taget flere uddannelser i Bevidst Vejrtrækning, og uddannet mig til Åndedræts træner med mere end 100 timers uddannelse, hos Lotte Larsen.

Jeg har i 2021 uddannet mig til Yin Yoga lærer hos Cathrine Yoga.

Jeg har i 2023 uddannet mig til Yang Yoga lærer hos Cathrine Yoga.