Kontakt info

For booking af behandling, træning eller kurser.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 30499392 eller anvende formularen her på siden
Husk at skrive dit telefon nummer så jeg kan kontakte dig hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Åbningstider:

Mandag  kl. 9-17
Tirsdag kl. 9-17
Onsdag kl. 9-17
Torsdag kl. 9-17
Fredag  kl. 9-17

1 + 14 =

Kære kunde.

Som kunde hos Autoriseret Body SDS behandler Cassandra Marian Larsen, skal du vide at jeg behandler en række personlysninger om dig.

For god ordens skyld, så skal jeg orientere dig om disse forhold, det siger Persondataforordninger :
Som kunde hos mig skal du vide, at jeg behandler en række personoplysninger om dig.
Når du bliver kunde hos mig, vil jeg registrere dit navn, adresse, mailadresse, tlf. nummer og fødselsdato. Det gør jeg bl.a. for at kunne notere, når du bestiller behandlinger, opkræve betaling for dine behandlinger, sende besked om behandlinger, om aflysninger og andre relevante oplysninger i tilknytning til, at du modtager behandlinger hos mig.

I forbindelse med behandlingen skal jeg i henhold til lov om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere føre en journal over den behandling du får hos mig. Her anfører jeg bl.a., hvad du har oplyst til mig, hvilke helbredsgener du har, hvilken behandling jeg har ydet, og hvad jeg har anbefalet dig. Formålet med journalen er at dokumentere min behandling. Jeg indhenter hos dig et udfyldt spørgeskema til brug for min behandling af dig i klinikken og dit forløb hos mig. Det er kun mig, der ser oplysningerne, jeg har tavshedspligt og jeg opbevarer data på følgende måde:

Din journal opbevares i aflåst skab. Dine behandlingsprogrammer opbevares i aflåst skab og på computerens harddisk, jeg tager backup på en ekstern harddisk og jeg kommunikerer med dig via SSL krypteret mailsystem. Jeg har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger til din behandling. Hvis du ikke har været hos mig i ca. 12 måneder sletter jeg alle identifikationsoplysninger, bortset fra navn, fødselsdato og journal. Dette slettes efter 5 år, da jeg skal kunne dokumentere min behandling.

Du har ret til indsigt i de indsamlede data og har ret til at bede om sletning og kan trække dit samtykke tilbage.

Du kan kontakte mig, hvis du vil vide, hvilke oplysninger jeg behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger, du ikke mener er korrekte, hvis du ikke mener, at jeg har ret til at behandle oplysninger om dig, eller hvis du mener, at jeg behandler for mange oplysninger om dig. Du har ret til at få udleveret de oplysninger, som jeg har om dig.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet
dt@remove-this.datatilsynet.dk

Det juridiske grundlag for at behandle disse oplysninger er persondataforordningen art. 6, stk. 1, f samt art. 9, stk. 2, b.

Håber dette kan gøre, at du føler dig tryg ved, at jeg opbevarer dine oplysninger.
Bedste hilsner fra Cassandra.