Body SDS behandling

Yazmin får jævnligt behandlinger hos mormor.

Om behandlingen

Hver behandling starter med en samtale, hvor vi sammen afdækker hvad lige netop dit behov er, og selve behandlingen tager så udgangspunkt i dette behov. Dette betyder at 2 behandlinger ikke nødvendigvis er ens, da behandlingens fokus kan variere fra gang til gang. En behandling tager ca. 50 min.

Selve behandlingen

Selve Body SDS behandlingen foregår ved at du ligger på briksen i dit undertøj med et tæppe over dig. Jeg behandler både forside og bagside, da årsagen til et konkret problem ofte kan ligge et andet sted i kroppen end der hvor problemet mærkes eller gør ondt.

Når hele kroppen behandles, begynder sammenhæng mellem led, muskler og organer at arbejde, dette bevirker at kroppen og psyken begynder at slappe af og komme i en tilstand af indre ro. I denne tilstand begynder kroppen at ”give slip”, og her har kroppen lettere ved at restituere og komme sig efter sygdom og skader, og samtidig kan psykiske spændinger og stress blive løsnet op, bearbejdet og ført ud af kroppen. Når kroppen ”giver slip”, kan det mærkes som en boblende, snurrende eller sitrende fornemmelse i kroppen.

Helt konkret øges lymfe- og blodgennemstrømningen i kroppen under en behandling og skaber derved gennemstrømning i kroppens flow. Denne øgede gennemstrømning i kroppen gør det lettere, at løsne spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene, og der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Efter behandlingen

Der kan være forskellige reaktioner efter en behandling fx. træthed, ømhed, tørst, du kan også opleve en bedre søvn, en større frihed og lethed i kroppen og åndedrættet mm. Fælles for dem alle er dog, at de er et signal fra kroppen om, at kroppen arbejder på at rette op, rense ud, skabe balance og optimere sine funktioner.

”Gamle” følelser og hændelser kan også dukke op til overfladen efter en behandling og man kan føle sig mere sårbar. Dette er også en naturlig proces, som kroppen gennemgår for at opnå balance.

Problemstillinger fysisk, psykisk og mentalt

Body SDS behandlinger kan afhjælpe konkrete fysiske lidelser og sygdomme, samt forebygge disse så du vedligeholder en sund krop. Behandlingerne kan også afhjælpe følelsesmæssige og mentale problematikker samt psykiske belastninger som stress, angst, sorg og traumer.

Cassandra Larsen har stor erfaring med

 • Gigt, forstuvninger, smerter, ømhed, piskesmæld, kold skulder, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer
 • Problemer i bevægeapparatet.
 • Problemer i kredsløbet, organproblemer samt nerve- og sanseproblemer/føleforstyrrelser.
 • Eksem, allergier, astma, fordøjelsesproblemer.
 • Stress, angst, traumer, depression mm.
 • Træthed, skader, kroniske infektioner mm.

Læs mere om Body SDS på.
www.body-sds.dk

Efteruddannelse og kurser

Kurser jeg har taget indenfor Body SDS efter endt uddannelse, for at holde mig opdateret med den nyeste viden og uddannelse.

2023. Yang Yoga 100 timer v. Cathrine Kofoed.

2021. Yin Yoga 100 timer v. Cathrine Kofoed.

2021. Meridian kursus 3. v. Adam Wolten.

2019. Indføling 2 v. Claus Linnemann.

2019. Nakke 3 Nakke v. Claus Linnemann.

2018. Nakke 2 v. Henrik Kalsbøll.

2018. Nakke 1 v. Claus Linnemann.

2018. Indføling 1 v. Henrik Kalsbøll.

2018. Stress v. Henrik Kalsbøll.

2017. Fingerled v. Michell Kowall.

2017. Psykologi:  Fysisk, psykisk og mentalt 3. v. Michell Kowall.

2017. Behandlingssupervision v. Claus Linnemann Olsen.

2017. Diskusprolaps nakke v. Claus Linnemann Olsen.

2017. Angst kursus v. Ole Kåre Føli.

2017. Psykologi: Fysisk, psykisk og mentalt 2. v. Henrik Kalsbøll.

2017. Psykologi: Fysisk, psykisk og mentalt 1. v. Keven Bruun.

2017. Bevægelse med fokus på rygsøjlen v. Shai Faran.

2017. Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll.

2017. Ledkursus: Ryg 1. v. Keven Bruun.

2016. Psoas-Lyske kursus v. Nikolej Foged.

2016. Meridian kursus 1. v. Adam Wolten.

Læs mere om Body SDS på.
www.body-sds.dk

 • Hej Cassandra-tak for alle de gode behandlinger jeg har fået af dig- det har og betyder for mig med glæde: Hurtig genoptagelse af min dagligdag og ikke mindst mine sportsaktiviteter- bedre velvære/livskvalitet og overskud i hverdagen. Cassandra du har altid hjulpet mig ud af mine mange sportsskader, når jeg kom til behandling. Sidste gang jeg var til behandling, kom jeg med 2 smertefulde skuldre- den ene var tidligere gået ud afledkapslen og den anden var “frossen”- den tilstand blev jeg også hjulpet ud af ved flere behandlinger af Cassandra- men nu var mine ben samtidig blevet “tunge”- blokeringer af blodomløbet flere steder måske på grund af for hårde sportsudøvelser! Jeg blev gennem god dybdemassage lettet for disse symptomer- og allerede dagen efter var alle smerterne stort set væk- dejligt! Jeg glæder mig hver gang jeg skal til massage hos Cassandra, hvor jeg samtidig for gode råd om kost og livsstil, som jo også er nogle vigtige brikker i hverdagen- samtidig får jeg ofte relevante øvelser med mig hjem! Jeg kan kun anbefale alle der læser dette, at besøge Cassandra på hendes klinik og få en body-sds behandling- jeg garanterer jer, at i vil opleve en bedre livskvalitet og velværende efterfølgende . Afslutningsvis - jeg føler også, at det giver mig en indre ro og god balance.

  Torben Røn Avatar Torben Røn
  29/01/2018

  Kære Cassandra. Hjertelig tak for mit nye "LIV". Havde nogen spurgt mig for et halvt år siden, hvad Body SDS var, ville jeg ikke kunne svare på spørgsmålet. Men Progressiv Sekundær Sclerose på 11. år, burde jeg nu sidde permanent i en kørestol og være afhængig af hjælp fra andre. Billedet lige nu er så et HELT andet. Jeg kan gå og løbe, og faktisk bruge hele mit selv, på de gode dage. Igennem de sidste 6 år har jeg taget en masse initiativer til at bedre min situation bl.a. taget til Spanien om vinteren. Og her på et Juice Retreat på Den Gamle Vandmølle i Mijas Pueblo møder jeg så dig kære Cassandra. Med dit naturlige og imødekommende væsen, forandrede du lige hele mit liv med blot én af dine kyndige behandlinger. Jeg følte straks, at du vidste hvad du gjorde og og tog den tillid til mig. Da du nåede til Solar Plexus og alverdens frustrationer lige siden barndommen "dukkede op" bad du mig om at "give slip" og det gjorde jeg. Du guidede med sådan en behagelighed, at jeg var i stand til "at tage livet ind".Jeg fik en helt ny kropslig holdning, og en helt igennem anderledes måde, at trække vejret på. Samtidig gav du energierne i min krop; der har været blokeret af Sclerose Plaks; frit løb. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud, og jeg kører også gerne langt for at blive behandlet af netop dig kære Cassandra. ❤ Eva Lindblom Hald.

  Eva Lindblom Hald Avatar Eva Lindblom Hald
  08/12/2017

  Kan varmt anbefales ��har ca fået behandling 1 gang om mdr . I et år .Jeg stopper aldrig hos Cassandra � hun er super god �

  Susanne Engelbrecht Madsen Avatar Susanne Engelbrecht Madsen
  22/09/2017
 • Cassandra er en urolig dygtig Body SDS behandler, jeg får en behandling ca hver 5 uger og det er med til at give mig en bedre livskvalitet.

  Grethe Røn Avatar Grethe Røn
  22/09/2017

  Jeg har efterhånden fået en del behandlinger og kan varmt anbefale det, både som forebyggende til at løsne op i diverse spændinger og som behandling af en decideret lidelse. Jeg har bl.a. haft symptomer på sukkersyge (kløe på benene, træthed og ekstrem trang til vand) som forsvandt fuldstændig efter et par behandlinger hos Cassandra.

  Stine Worre Larsen Avatar Stine Worre Larsen
  23/02/2017

  Jeg har gennem det sidste års tid modtaget to behandlinger, som begge gange virkelig har hjulpet mig. Senest var det ryggen den var galt med, nærmere betegnet lænden. Det gjorde så ondt at jeg havde svært ved at stige ind og ud af bilen, bære mine børn og i det hele taget det at gå normalt, var en udfordring. Jeg modtog en god times behandling, som virkelig hjalp. Lige bagefter var jeg stadig øm og kunne godt mærke det gjorde ondt, men dagen efter og lige siden, har jeg intet kunne mærke. Alt i alt en super behandling, hvor man virkelig kan mærke der sker noget i kroppen. Alle de bedste anbefalinger herfra 🙂

  Tobias Stanek Avatar Tobias Stanek
  23/02/2017
 • Det er bare godt at få sat ryg, nakke, tæer og fingre "på plads", giver en dejlig fri fornemmelse 🙂 Kan varmt anbefales - ligesom vi går til tandlægen med jævne mellemrum, få tjekket op på kropsfunktionerne, spændinger og andet skrammel, som hører sig til når vi bruger os i det pulserende liv 🙂

  Penelopa LW Avatar Penelopa LW
  13/12/2016